De tennissers streden om de winst.
De tennissers streden om de winst.

TV de Kienehoef ontvangt TPV de Hopbel

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Tijdens het Rooiseheide toernooi komen tennissers van TV de Kienehoef en TPV de Hopbel samen om zich aan elkaar te meten. Het uitwisselingstoernooi is ieder jaar en dit jaar werd er gespeeld op de tennisbanen in Sint-Oedenrode. Van 19 tot en met 26 november werden er 136 tennissers ontvangen voor een week vol gezellige wedstrijden.

Er werd gespeeld in veertien verschillende onderdelen. Op de finalezondag moest in dertien onderdelen nog een beslissing vallen. De frisse weersomstandigheden mochten de strijd echter niet drukken, want er werd fanatiek getennist voor de titels van dit jaar. Sommige finales werden overtuigend gewonnen, maar we werden ook getrakteerd op spannende wedstrijden zoals de DD6 en GD7 finale. Gedurende het hele toernooi werden spelers en toeschouwers verrast met heerlijke hapjes van de culinaire vrijwilligers.

“We willen graag alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers bedanken voor hun inzet en we zien jullie graag terug tijdens onze komende toernooi die op de planning staan. Volgend jaar zal het Rooiseheide toernooi plaatsvinden bij TPV de Hopbel”, aldus de organisatie.