Glow in the dark tennis was een groot succes
Glow in the dark tennis was een groot succes Foto: Marten Bergmans

Glow in the dark tennis bij TV de Kienehoef

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Sinds kort heeft TV de Kienehoef haar eigen Kids4kids organisatie, waarbij 8 enthousiaste jongeren tussen 15 en 18 jaar evenementen organiseren voor de jeugd. Famke, Kaya, Lina, Maud, Noud, Robin, Sito en Stijn zijn onze eerste generatie die afgelopen vrijdag hun eerste evenement hebben georganiseerd. Samen met 63 jongeren werden bij de vereniging eerst frietjes met een snack gegeten. Hierna waren ze allen klaar voor het grote spektakel; glow in the dark tennis. Er werden verschillende spelletjes georganiseerd. De lijnen van de tennisbanen waren afgeplakt, de kinderen droegen fluoriserende hesjes en de felgele ballen kwamen op je af.

Vanaf 20.00 uur ging het voor de senioren van start; na 2 jaar corona waarin het niet kon doorgaan was daar weer de Clubkanjer avond. Een avond met activiteiten en de bekendmaking van Vrijwilliger (Clubkanjer) van het jaar. In maart 2020 zou de Clubkanjer 2029 onthult worden maar een week daarvoor kwam de lockdown. Vandaar dat de avond begon met de onthulling van de clubkanjer 2019. Dit was Ben Bahlmann. Helaas is Ben vorig jaar overleden, maar zijn dochter en schoonzoon waren aanwezig en hebben een plaquette in ontvangst genomen vanwege zijn vele verdiensten voor de club. Daarna werden er vier groepen gemaakt en 2 groepen gingen naar Basic Fit voor een aantal partijtjes ‘glow in the dark tennis’. Ook hier was iedereen in het wit en/of had zichzelf en het eigen racket versierd met o.a. fluoriserende tape wat een leuk effect gaf in de tennishal. De 2 groepen die in het paviljoen bleven, gingen aan de slag met een quiz op tijd; zoveel mogelijk sportvragen beantwoorden in 15 minuten. Na 1 uur werd er gewisseld.

Toen iedereen weer terug was in het paviljoen werd de Clubkanjer onthuld. Tot haar grote verrassing werd Anneli Janssen uitgeroepen tot Clubkanjer waarna ze o.a. de wisselbeker kreeg overhandigd van voorzitter Christian de Groot. Na bekendmaking van de winnaars van de quiz was er verder een gezellig samenzijn met een drankje en heerlijke hapjes, verzorgd door De Beleving.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding