Er doen altijd heel veel mensen mee.
Er doen altijd heel veel mensen mee.

Het 24e Kind-Ouder tennistoernooi

Sport Sport Sport

Sint-Oedenrode - Komend weekend (15 – 16 – 17 juli) houdt de jeugdcommissie van TV de Kienehoef voor de 24e keer het Kind-Ouder tennistoernooi. Ongeveer 150 kinderen en 150 ouders, oma’s en opa’s zullen strijden om de felbegeerde fotolijstjes. Vanwege het grote aantal deelnemers van diverse leeftijden is dit toernooi weer één van het grootste en gezelligste toernooi van de tennisvereniging.

Er zijn kinderen bij van ongeveer 7 jaar tot 45 jaar oud. Ook bij de ouders (en opa’s en oma’s) is het leeftijdsverschil heel groot. In een tijdsbestek van drie dagen zullen ongeveer 350 wedstrijden worden gespeeld. De organisatie is dan ook druk bezig om ieder deelnemer in te plannen en ook nog een beetje op speelsterkte. Ieder lid van TV de Kienehoef, jong of (wat) ouder, mocht een kind of ouder (hoeft geen lid te zijn) uitnodigen.
De wedstrijden duren een half uur en de meeste wedstrijden zullen zaterdag 16e en zondag 17e gespeeld worden. Indien nodig worden een aantal wedstrijden op vrijdag 15 juli gespeeld.
Als afsluiting wordt op zondag om 16.15 uur voor alle “kind” deelnemers een geweldige (gratis) loterij georganiseerd met schitterende prijzen. Met dank aan onze vele sponsoren. Voor dit toernooi geldt daarom de speciale regel: “meedoen is belangrijker dan winnen”. Het is dus echt de moeite waard om een kijkje te komen nemen en verwelkomen we je graag. Dus tot ziens op het Kind-Ouder tennistoernooi van Tennisvereniging de Kienehoef.