Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Inschrijving Kind-ouder toernooi begonnen

Sport Sport Sport

Sint-Oedenrode - De jeugdcommissie van Tennisvereniging de Kienehoef organiseert eindelijk weer het altijd gezellige Kind-ouder toernooi, op 15, 16 en 17 juli. Dit jaar voor de 24e keer.

De opzet is dat een kind en een ouder (mag ook oom/tante/opa/oma zijn) samen tennissen waarbij 1 van beiden lid is van TV de Kienehoef. En de leeftijd van een kind hoeft ook niet tot 18 jaar te zijn; er spelen ieder jaar ook oudere kinderen mee. I.v.m. de wat oudere “werkende” jeugd op zaterdag hebben wij besloten om die dag pas om 13.00 uur te beginnen en door te spelen tot ongeveer 21.00 uur zodat deze “jeugd” ook mee kan doen.

De wedstrijden duren 30 minuten. In iedere categorie zullen ongeveer 4/5 wedstrijden gespeeld worden. Dus wanneer je je inschrijft bij twee onderdelen moet je er rekening mee houden dat je ongeveer 10 wedstrijden moet spelen. De indeling van de poules wordt door Cees i.o.m. de trainers Mark en Nûlleke gemaakt.
Indien noodzakelijk zullen we een aantal wedstrijden op vrijdagavond 15/7 inplannen. Op zondag starten de eerste wedstrijden om 10.00 uur en de laatste wedstrijden zijn om 15.30 uur. We sluiten de zondag weer af met de grote loterij en direct daarna is de prijsuitreiking.

Inschrijfgeld voor dit toernooi is € 7,50 per koppel. Het inschrijfformulier is te downloaden op de site van TV de Kienehoef en hierop staat nog meer informatie. Inschrijfformulieren kunnen ingeleverd worden t/m zondag 3 juli, bij de trainers of in de brievenbus van de dalurenruimte. Omdat we er weer een schitterend weekend van willen maken, zijn ideeën en sponsoren van harte welkom (tel. 06-23381737).