Rooi dames 1 pakt drie punten

Sint-Oedenrode - Na vier wedstrijden op rij geen drie punten te pakken waren de dames van Rooi dames 1 afgelopen zondag vastberaden dat wel te doen. Ze speelden hun laatste uitwedstrijd tegen Waalwijk dames 1 waartegen het thuis 4-4 eindigde na een spannende wedstrijd.

Gelijk vanaf het begin van de wedstrijd waren de Rooise dames fel en werden er diverse kansen gecreëerd. Echter waren het de dames uit Waalwijk die de score openden met een goal uit de strafcorner. Niet veel later was het Floor Aalders, die na een snelle omschakeling van de verdediging van Rooi dames 1, de score gelijk trok. Met een tussenstand van 1-1 gingen de dames de rust in. Het was voor Rooi dames 1 belangrijk om het felle spel wat ze in de eerste helft hebben laten zien ook in de tweede helft vast te houden. De dames lieten mooie combinaties zien en bouwden sterk op. Het was uiteindelijk Dieke Gordijn wie met een fraaie backhand de keeper van Waalwijk wist te passeren. In het vierde kwart was het wederom Floor Aalders wie na een mooie voorzet de bal binnen wist te tikken. Ondanks het nog altijd sterke spel van Rooi lukte het Waalwijk dames 1 om nog wel, wederom via een strafcorner, de aansluitingstreffer te maken. De Rooise dames hebben door sterk en volwassen spel de voorsprong weten te behouden, waarmee de wedstrijd eindigde in een 2-3 winst voor Rooi dames 1.

Volgende week zijn de dames een weekend vrij, maar de week daarop spelen ze hun laatste wedstrijd tegen Goirle dames 1. Hierin moeten ze afscheid nemen van vijf speelsters. Zij verdienen een hard applaus dus ze hopen jullie langs de lijn te zien!