Dat ziet er bijzonder uit!
Dat ziet er bijzonder uit!

Papegaai schiet mee

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Enkele weken geleden hield Handboogvereniging Concordia al een wedstrijd in de velden rond het eigen clubhuis. Dat was ook afgelopen weekend weer zo. De naam van het evenement: Herfstveld. En dat met ruim 20 graden. Behalve schutters deed er ook een dier meer, een papegaai.

Of was het de coach van Jeroen van Hout uit Handel? Het beestje zat rustig op zijn schouder bij iedere beurt. Hij maakte geen geluid, zorgde wellicht voor de juiste balans en support, want het Concordia-lid bleef zeer geconcentreerd. Het was voor de andere deelnemers een mooi schouwspel.
Bijna honderd deelnemers liepen hun parcours en ook dit keer kwamen ze niet alleen uit de buurt. Voorzitter Henk Ketelaars en zijn team hadden er weer een mooie wedstrijd van gemaakt. Vanuit Concordia deden er ongeveer acht mee. Onder hen jeugdschutter Jarno Jansen die een wedstrijd won bij de junioren. Bij de dames won Els Timmermans een onderonsje van veteranen en Henri Smits werd tweede bij de Barebow Masters, een wedstrijd voor mensen tussen de 50 en de 60.

Afbeelding