KV Rooi pakt de draad weer op

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond voor KV Rooi de achtste zaalwedstrijd op het programma. Dit keer thuis tegen Heumen 1. Deze ploeg is al eerder getroffen dit seizoen. Het laatste duel tussen de clubs eindigde in een stand van 15-24 in het voordeel van KV Rooi. De wedstrijd onder leiding van K.G. Steenbergen startte om 16:20 uur.

KV Rooi had na het verlies van vorige week iets goed te maken! Het eerste doelpunt viel aan de kant van KV Rooi, Heumen had hier snel een antwoord op wat zorgde voor een 1-1. Door het goede verdedigende werk van KV Rooi konden zij in de aanval mooie kansen creëren, wat zorgde voor een 4-1 voorsprong.
De eerste helft is deze voorsprong dan ook niet meer afgegeven. KV Rooi wist de voorsprong te behouden en ging dan ook met een stand van 12-7 de rust in.
De tweede helft begon Rooi meteen goed en scoorde drie doelpunten (15-7). Heumen heeft tot aan de 17-12 een kleine aansluiting gehad, maar wist het gat van vijf doelpunten verschil niet meer te dichtte. Heumen bleef dan ook achter de feiten aanlopen.
KV Rooi heeft deze wedstrijd weer laten zien waarom zij bovenaan staan in de competitie en zal deze lijn moeten doortrekken. Met een eindstand van 22-16 mag Rooi tevreden zijn met de twee behaalde punten. Ook was Joudy Speelster van de Wedstrijd.
Aankomende zondag (9 februari) staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma! Uit tegen de nummer 4 van de competitie, De Peelkorf 1. Deze wedstrijd wordt om 13:15 gespeeld in Venray. Alle support is van harte welkom!