Odisco wint overtuigend van de nummer 2

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag speelde Odisco thuis tegen Miko. Voor Odisco een totaal onbekende tegenstander. Miko stond wel tweede met slechts drie verliespunten meer dan Odisco. Het kon dus een spannende wedstrijd gaan worden.

Odisco begon sterk aan de wedstrijd. de druk in de verdediging lag hoog en er werden mooie aanvallen gecreëerd. Al snel werd duidelijk dat Odisco deze dag fysieke weerbaarheid moest bieden aan hun tegenstander. Maar ook hier ging Odisco heel goed mee om en kon zo gaan rusten met een 9-4 voorsprong.

In de rust werd de dames verteld deze felheid te behouden. De dames van de thuisclub waren veel beter en daarom moest de wedstrijd snel beslist worden. De dames van Odisco hadden de opdracht goed begrepen en kwamen binnen tien minuten voor met 13-6. De wedstrijd was hiermee beslist. Odisco speelde de wedstrijd geduldig uit en ging goed om met de frustraties van de tegenstander waardoor blessures werden voorkomen. Onder een zeer sterk spelende Myrthe van Heereveld (onder andere goed voor vijf doelpunten), speelde Odisco de wedstrijd uit en werd de eindstand op 18-10 gezet.

Odisco was op alle fronten beter dan Miko. Met deze overwinning heeft Odisco de voorsprong op de achtervolgers vergroot naar minstens twee punten met een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week speelt Odisco om 12.40 thuis in sporthal de Streepen tegen Vios 1.