Odisco wint weer met ruime cijfers

Sint-Oedenrode - Nadat afgelopen zondag foto's waren gemaakt van de nieuwe tenues mocht Odisco, onder toeziend oog van de sponsor Michael Toelen van café d'n Toel, het opnemen tegen HBSV uit Venlo.

Odisco begon goed aan de wedstrijd en binnen 1 minuut was het Floor van Heeswijk die de 1-0 maakte. Maar meteen daarna viel de 1-1. Omdat HBSV verdedigend inzakte en voor de afvang ging, duurde het even voor Odisco weer tot scoren kwam. Vanaf de 13e minuut wist Odisco met het spel van de tegenstander om te gaan en deelde de thuisploeg de lakens uit. Via 2x Marlon van Heeswijk, Floor van Heeswijk, 2x Myrthe van Heereveld, Lisa Wouters, Rachel van de Moosdijk en Dorenda van Liempd kon de ploeg met 8-2 gaan rusten.

Na een kort gesprekje in de rust waarin verteld werd het huidige spel vast te houden en zeker verdedigend de druk hoog te houden, gingen de dames weer het veld in.

De 2e helft gaf hetzelfde beeld als het tweede deel van de 1e helft: Odisco zette verdedigend veel druk en bleef zelf scoren. HBSV kon in de gehele tweede helft 1 keer scoren. Odisco maakte nog 7 doelpunten (2x Dorenda van Liempd, Ingrid van Boxtel, 2x Meike Leenderts, Lisa Wouters en Floor van Heeswijk.) Eindstand 15-3.

Een ruime en terechte overwinning van Odisco, dat na een stroef begin de wedstrijd in handen nam en niet meer uit handen gaf. Volgende week speelt Odisco om 14:30 uit in Reuver tegen Roka 1.