KV Rooi pakt geen punten

Sint-Oedenrode - Zondag stond de wedstrijd tegen Rietvogels, een voor KV Rooi onbekende ploeg, op het programma.

In de eerste minuten werd KV Rooi overbluft door de tegenstanders en kwamen ze op een 4-1 achterstand. Gelukkig kwam KV Rooi met een grote inhaalslag en pakte zelfs een 4-6 voorsprong. Nog voor rust wist Rietvogels terug te komen tot 6-7. Na rust ging het tot de 9-9 gelijk op. Vanaf dat moment verzuimde KV Rooi te scoren en Rietvogels profiteerde hiervan door uit te lopen naar 12-9. Invaller Danielle deed nog iets terug door een prachtige een-handse doorloopbal te scoren. Rietvogels wist de korf in deze fase van de wedstrijd wel erg makkelijk te vinden, wat de score op 15-10 bracht. KV Rooi kon nog 1x scoren maar dit was helaas niet voldoende om de punten mee naar Rooi te nemen. Danielle en Manouk, bedankt voor het invallen!