Heren 1 MHC verliest nipt

Sint-Oedenrode - Dit weekend moest heren 1 van MHC Sint-Oedenrode spelen tegen HOD uit Valkenswaard.

Rooi had wat recht te zetten na het verlies van vorige week en wilde tijdens de eerste thuiswedstrijd goed voor de dag komen. De wedstrijd begon gelijkop en beide teams kregen kansen. Waarbij Rooi twee keer dicht bij een doelpunt was, maar waar de paal redding bracht voor HOD. Uiteindelijk was het echter HOD dat het eerste doelpunt maakte.

Heren 1 kreeg in de rust te horen dat het scherp moest blijven in de tweede helft. Hoewel ze gewaarschuwd waren lette Rooi in de eerste drie minuten niet goed op. Met het gevolg dat HOD binnen een paar minuten twee goals maakte. Met een 0-3 achterstand werd het een lastige taak voor Rooi om nog een punt te pakken. Het spel verbeterde van de Rooise kant. Er werd beter gepasst en minder balverlies geleden. Dit resulteerde dan ook in het eerste doelpunt. Matthijs van Roesel sloeg de bal vanaf een lastige hoek op goal en wist daarbij te scoren. Heren 1 bleef aandringen. En ook het tweede doelpunt viel, uit een strafcorner van Willem van der Heijden. Het leek nog heel spannend te gaan worden in de slotfase. Heren 1 zat dicht tegen een doelpunt aan maar uiteindelijk bleef het uit.