Afbeelding

Seicento-equipe wint in Short Rally Kasterlee

Sport

Sint-Oedenrode - Het Nijnsele Ruud Middel Rally heeft met succes deelgenomen aan de 12e editie van de Short Rally van Kasterlee, net over de grens in België. Met een 53e plaats in de algemene eindschikking en winst in de klasse kon het team, rijdend met de bekende gele Fiat Seicento Trofeo, wederom een beker in ontvangst nemen.

"Na de klassenoverwinning in de ELE Rally gingen we met veel vertrouwen van start. Helaas bleek het parkoers met veel snelle bochten en grote stukken hobbelige onverharde paden niet ideaal voor de kleine Fiat. Onze tactiek, vanaf de eerste meter vol ertegenaan, hebben we dus al snel overboord gegooid" aldus Ruud.

Op de limiet waar het kon en rustig waar het moest, werd het devies. Deze aanpak wierp direct vruchten af. Waar diverse equipes kampte met problemen konden Ruud en Simone het afgesproken tempo aanhouden en zo gestaag klimmen in de rangschikking.

Simone: "Op een paar kleine technische dingen na verliep deze rally vlekkeloos. Ik ben blij dat we nu wél de eindstreep hebben gehaald, wat twee jaar geleden bij mijn debuut helaas net niet lukte". "De samenwerking tussen mij en mijn zus verliep perfect, de monteurs hebben ondanks het warme weer uitstekend werk geleverd én een aanvulling voor de prijzenkast. Het kon niet beter!" vult Ruud aan. Het team, dat dit jaar voor het eerst ondersteund wordt door Vuran tuinhaarden uit Sint-Oedenrode, zal eind oktober deelnemen aan de Twente Rallysprint. Blijf tot die tijd op de hoogte via de website of Facebook-pagina