Eline Peters
Eline Peters

Eline Peters en Forever Alve winnen L springen

Sport

Dit weekend werd er een springwedstrijd georganiseerd in Helvoirt. Eline Peters van de Nijnselse ruiters en ponyruiters kwam daar aan de start in de klasse L. De balken in het basisparcours liggen dan 1.10 meter hoog. Forever Alve overwon deze met gemak. In het barrageparcours liggen de balken 10 cm hoger in de lepels en gaat ook de tijd een rolspelen. Ook dit was geen enkel probleem voor de combinatie Eline met Forever Alve.

Ze mochten zich vooraan opstellen in de prijsuitreiking en de eerste prijs in ontvangst nemen. Annette van Engeland was afgereisd naar Maasbree voor een springwedstrijd. Ze vormt sinds kort een combinatie met haar paard From England. In het springen klasse B eindigde ze met een tweede prijs. Ook de pony`s van onze vereniging zijn begonnen aan het outdoor seizoen. Meike Nooijen en haar pony Milagros Black Magic startten op een dressuurwedstrijd in Bergeyk. In de klasse BB beoordeelde de jury hun proef met 68.3% en een tweede prijs.
Op vrijdagavond was er door Judith en Suzan een heuse pubkwis georganiseerd voor de Nijnselse ruiters. Een gezellige avond en goed voor de teambuilding met het oog op de Brabantse outdoor kampioenschappen die ze met z`n allen gaan organiseren. Wat we geleerd hebben is dat er maar weinig bijen nodig zijn voor een theelepel honing en dat je niet met een plant hoeft te schudden om die te laten groeien. De Teuntjes hebben gewonnen.