Archief
Archief

Wisselend bekersucces teams vv Boskant

Boskant - De eerste bekerronde is voor de senioren teams 1, 2 en 3 wisselend verlopen. Nooit Gedacht 1 was met name in de 1e helft te sterk voor Boskant en ging door doelpunten van Michael van den Heuvel en Maarten Klerx met een 0-2 stand de theepauze in.

Na rust was het verschil minder groot. Door een ongelukkig eigen doelpunt werd het halverwege de 2e helft zelfs 0-3. Na een uitstekende aanval via Maikel Merks en Emiel van den Elsen kon Rens van de Wijdeven de verdiende 1-3 scoren. Boskant 2 speelde op zondag tegen Schijndel 3; op papier een sterke tegenstander. Maar in de loop van de wedstrijd bleek dat Boskant technisch en conditioneel duidelijk meer in de mars had. Door doelpunten van Mark van der Heijden (2x), Joris van der Heijden en Emiel van den Elsen was het met de rust al 4-0. Na rust lag het tempo, mede door de hoge temperatuur, wat lager. Uiteindelijk wist Boskant 2 via Tim van Breemen, Teun Voets en Ruud van der Zanden nog drie keer te scoren zodat het scorebord na 90 minuten een 7-0 aangaf. Een prima prestatie. Boskant 3 moest voor de beker op bezoek bij VOW 3 en wist de wedstrijd, mede door 2 doelpunten van Jan van Hastenberg, met 1-2 te winnen.

Ook komende week staan er voor deze teams bekerwedstrijden op het programma. Boskant 1 speelt op dinsdag een uitwedstrijd tegen EVVC (aanvang 18.45 u.) en sluit de bekerronde a.s. zaterdag af met een uitwedstrijd tegen DVG 1. Door het wegvallen van Ollandia 2 speelt Boskant 2 a.s. donderdag haar laatste bekerwedstrijd in de poule. Boskant 3 moet a.s. zondag (pas) aan de bak en speelt dan op zondag 6 september de laatste bekerwedstrijd in de poule.

Voor Boskant 1 en 2 begint op die dag, zondag 6 september, de competitie. Boskant 1 opent met een thuiswedstrijd tegen Berghem Sport 1, Boskant 2 opent thuis tegen Mifano 2.
Voor de overige seniorenteams begint de competitie een week later.
Voor de jeugd begint op zaterdag 5 september de bekerronde. Die duurt een aantal weken, zodat de "eigenlijke" competitie pas start op zaterdag 26 september!