Wie is de winnaar?
Wie is de winnaar?

Cabrio's in het zonnetje bij Autotron Rosmalen

Algemeen

Cabrio's. Daar draait het allemaal om bij Autotron Rosmalen in het weekend van 22 en 23 augustus 2015. Dan vindt namelijk de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen. Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden.

Extra zomerse editie
De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. Deze editie wordt extra zomers, want we gaan topless! Liefhebbers van cabrio's kunnen hun hart ophalen met vele klassieke, maar ook splinternieuwe cabriolets. Daarnaast reizen ook diverse clubs af naar Rosmalen om hun mooiste oldtimers aan iedereen te showen.

Winnaars
Wie ons kon vertellen dat Cabriolet een verwijzing is naar een 'Open voertuig dong mee naar de kaartjes. De winnaars die de kaartjes hebben gewonnen zijn: G. Verkuijlen, Busstraat 29 Eerde, Piet van Kasteren - Sint-Oedenrode, Henk van Kilsdonk - Son en Breugel, Paul Daniels - Sint-Oedenrode, Jan Hagelaars - Olland.

Als u niet tot de gelukkigen behoort, maar wel een leuke dag wilt hebben dan kunt u toch naar de beurs. Die is geopend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 15 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang.