Paul Merks (midden) is trots.
Paul Merks (midden) is trots.

Time On uit Sint-Oedenrode wint Visma Partner Award

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De winnaars van de Visma Software Partner Awards werden donderdag 8 februari bekendgemaakt. Time On uit Sint-Oedenrode werd buitengewoon verrast.

De avond begon met een hartelijk welkom van Richard Scheper, Managing Director Visma Software, die in zijn opening benadrukte: “De awards zijn een middel om Visma hun waardering en dank te laten blijken voor het geweldige netwerk van partners waar ze dagelijks, en soms al jarenlang, intensief mee samenwerken.” Later tijdens de prijsuitreiking werd Time On uitgeroepen tot de API-partner van het jaar van Visma eAccounting.

Paul Merks, de eigenaar van Time On, deelde zijn dankbaarheid op LinkedIn: “Dit is een prachtige kroon op ons werk en een goede basis voor verdere uitbreiding van onze samenwerking met Visma! Dank aan iedereen bij Visma en super trots op het team van Time On urenregistratie!”

Make every second count
Time On urenregistratie biedt moderne tools voor het bijhouden en beheren van werktijd, kilometers en onkosten waardoor bedrijven en professionals hun productiviteit kunnen verbeteren en hun projecten nauwkeurig kunnen volgen. Met keuze uit verschillende functies en gebruiksvriendelijke software stelt Time On gebruikers in staat om efficiënter te werken en elke seconde van hun kostbare tijd te benutten.