Dan Jing Wu tijdens De Bron podcast.
Dan Jing Wu tijdens De Bron podcast. Foto: Jeroen van de Sande

Vrouw in de media award: stem op Dan Jing Wu

Human Interest

Sint-Oedenrode - De in Sint-Oedenrode opgegroeide wetenschapper en ondernemer Dan Jing Wu is genomineerd voor de ‘Vrouw in de media awards’. De wedstrijd is uitgeschreven door ‘Vaker in de media’ (VIDM).

VIDM helpt je om de media te bereiken. Van talkshows tot kranten. Van landelijk tot regionaal. Word lid van ons platform en stap vol overtuiging in de spotlights. Sinds 2008 zetten we ons in voor meer diversiteit aan deskundigen in de media. We maken publiciteit laagdrempeliger voor jou. Door te delen hoe de media werken. En je in contact te brengen met journalisten die interessant voor je zijn. 

Deze tekst staat er bij Dan Jing Wu. Hopelijk overtuigd dat de mensen nog meer. Wetenschapper en ondernemer. Multitalent: jong, rap van tong, ondernemer (mede-eigenaar tassenmerk en biomedisch bedrijf), onderzoeker op het terrein van biotechnologie. Wil als een van de faces of science o.a. via haar vlogs en optredens jongeren enthousiasmeren voor de wetenschap. Daarnaast is ze de medeoprichter en CEO van een biomedisch bedrijf dat zich richt op het gezond teruggroeien van borstweefsel bij borstkankerpatiënten na amputatie. (Eindhoven)

Stem hier op Dan Jing Wu <<<<