Gastheren Teun van Sinten en Joost van den Biggelaar hebben een onderonsje op het podium.
Gastheren Teun van Sinten en Joost van den Biggelaar hebben een onderonsje op het podium.

Ondernemend Sint-Oedenrode bezoekt Solisplan & van den Biggelaar

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 14 maart was Ondernemend Sint-Oedenrode te gast bij twee buren: Solisplan en van den Biggelaar Installatietechniek. En die laatste is geen onbekende voor de vereniging; op 11 oktober 2016 werd tijdens het bedrijfsbezoek aan het installatiebedrijf gestemd voor het samengaan van de (toen nog) BtB met de BBN+K en dat de vereniging zich aansloot bij Platform Ondernemend Meierijstad. 

Daarnaast keek voorzitter Rob Jansen samen met de ongeveer 100 aanwezige leden ook vooruit, aanstaande juni staat een bijzonder event gepland: het 25-jarig jubileum van de vereniging! Er werd al het een en ander gedeeld over de plannen, maar wat deze avond precies in petto heeft blijft nog even een verrassing. 

Zoals gebruikelijk binnen Ondernemend Sint-Oedenrode was er ook aandacht voor nieuwe leden om zichzelf voor te stellen. Geert van der Hagen (Ingenious Rebel) startte begin dit jaar als bedrijfsspecialist en sparringspartner voor bedrijven en Jeroen van de Sande (MooiRooi) en Geert van der Heijden (Vindkracht 13) bundelen hun krachten in Podcast Studio Meierijstad waarbij ze een podcastruimte verhuren en ook workshops geven. 

Na het formele gedeelte was er natuurlijk ruimte voor een rondleiding bij beide bedrijven. Teun van Sinten, eigenaar van Solisplan, vertelde vol passie over zijn mooie organisatie. Zijn bedrijf is al enige jaren groot in zonnepanelen en het opwekken- en de opslag van elektrische energie.

Joost van den Biggelaar van familiebedrijf Van Den Biggelaar Installatietechniek wist iedereen mee te nemen in zijn verhaal als totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Met in de huidige tijd als vooruitstrevende organisatie natuurlijk de focus op het plaatsen van warmtepompen. 

Een mooi compleet verhaal waarbij de verbinding tussen beide bedrijven te vinden is in duurzaamheid. Een onderwerp waar ondernemers steeds vaker bewust mee bezig zijn. De interessante bedrijfsbezoeken bleken een goede start voor de netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de ondernemers de mogelijkheid geboden om te netwerken in een informele setting. Waar het tot in de late uurtjes erg gezellig was… 

Afbeelding
Afbeelding