Ricardo Klomp (RKL International)
Ricardo Klomp (RKL International)

Extra sfeer in het centrum van Sint-Oedenrode

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Buiten wordt het weer kouder en donkerder, dat betekent dat de periode met feestdagen er ook weer aankomt. De winkels en horeca worden in deze tijd van het jaar extra druk bezocht.

En daarbij is het u vast niet ontgaan: sinds een aantal weken is de feestelijke verlichting in het centrum weer zichtbaar. Tijdens deze donkere maanden, snakken we allemaal naar wat extra gezelligheid. Mede om deze reden is er besloten om de sfeerverlichting weer op te hangen.

Sponsoring
De realisatie van deze verlichting is mede mogelijk gemaakt door een tweetal sponsoren. Een grote dank hiervoor aan Pieter van den Berk (van den Berk Boomkwekerijen) en Ricardo Klomp (RKL International).

Van den Berk levert al twaalf jaar de losse sierbomen in grote potten, inclusief verlichting. Het bedrijf is een hoogstaande boomkwekerij en inmiddels internationaal bekend. Van den Berk maakt door deze sponsoring mogelijk dat de sfeerverlichting binnen het begrote budget kon blijven.

RKL International, het bedrijf van Ricardo Klomp, is een grote speler op het gebied van elektra. Het bedrijf leverde de energiearme ledverlichting voor de laatste boom in het programma, inclusief een aanzienlijke sponsoring.

Shoppen!
Iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons sfeervolle centrum. De winkels liggen vol met mooie cadeautjes, trendy fashion en heerlijke streekproducten. De horeca staat in de startblokken om er samen een feestelijke periode van te maken. Verrassend groots genieten, dat blijf je doen in Natuurlijk! Sint-Oedenrode.


Pieter van den Berk