Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: d14a3c
Bedrijfsnieuws

Kapsalon Unique sluit aan bij spaarsysteem

  Zakelijk

Sint-Oedenrode - Kapsalon Unique is voortaan aangesloten bij het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem. Eigenaresse Femke van der Hagen ziet het als een ideaal moment om in te stappen. Bovendien creëert ze zelf een primeur, want ze is de eerste kapsalon die meedoet. Dat zullen veel van haar vaste én nieuwe klanten waarderen.

Femke was al langer aan het nadenken over een spaarsysteem. Toen ze hoorde over het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem was de keuze zo gemaakt. "Op deze manier kunnen we als kapsalon onze trouwe klanten extra laten blijken dat we ze waarderen. Zie het maar als een soort cadeautje aan hen, want veel van deze klanten sparen mee met de Natuurlijk! Sint-Oedenrode kaart. Daarnaast spreekt het mij persoonlijk erg aan, omdat het de consument zoveel mogelijk in Rooi houdt."
Als er vragen zijn over het spaarsysteem, dan mogen de klanten van Unique die aan Femke stellen. "Ik help ze er graag mee verder!" nodigt de eigenaresse uit.

 

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>