Afbeelding

Bakker van de Mortel: "Wij sponsoren graag"

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Bakker Patrick Van De Mortel met winkels in Erp, Volkel, Sint-Oedenrode en Mariaheide doet een opvallende oproep. Hij draagt lokale verenigingen en goede doelen een warm hart toe en roept op om zich te melden bij de bakker zodat de bakker hen kan sponsoren. "Wanneer ik als bakker een mooie bijdrage voor de samenleving kan doen dan is dat toch het minste wat ik kan doen", aldus Patrick.

Vereniging De Zonnebloem
Patrick van de Mortel is geen onbekende wanneer het gaat om lokale sponsoring. In november 2015 deed de bakker mee aan het initiatief 'de echte oliebol' waarbij er in totaal 4.000 oliebollen werden uitgedeeld aan deelnemers en vrijwilligers van vereniging de Zonnebloem. Ook de deelnemers in de regio's Erp, Volkel en Mariaheide konden toen rekenen op deze heerlijke traktatie.

Sint-Oedenrode
In februari dit jaar opende van de Mortel een nieuwe winkel in Sint-Oedenrode. "Daar ken ik nog niet veel mensen maar daar wil ik graag snel verandering in aanbrengen. Ik ga sowieso al actief de samenwerking aan met de Zonnebloemafdeling in Sint-Oedenrode, maar zou het natuurlijk mooi vinden wanneer ook andere verengingen en goede doelen mij zouden benaderen"

Sponsorplan
Van de Mortel heeft een sponsorplan samengesteld waarbij er gespaard kan worden voor een financiële vergoeding of waarbij er een sponsoring in natura mogelijk is. "Je kunt bijvoorbeeld als lid van de voetbalclub door brood te kopen in de winkel sparen voor een financiële vergoeding voor je vereniging. Brood moet je toch eten, dan kun je toch net zo goed het lekkerste brood eten waarmee je ook nog eens je vereniging steunt", grapt Patrick.

Van De Mortel De Echte Bakker
Patrick van de Mortel is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Het Echte Bakkersgilde is een samenwerkingsverband van ambachtelijke bakkers in Nederland en is al jaren een vertrouwd begrip voor consumenten en vakbroeders. Deze bakkers onderscheiden zich doordat zij echte vaklieden zijn die iedere dag met passie voor hun ambacht en met de allerbeste grondstoffen de lekkerste verse producten maken. En daarbij voldoen zij ook nog eens aan zeer strenge kwaliteitseisen.