Zoals elk jaar was het druk!
Zoals elk jaar was het druk! Foto:

Succesvol kersttoernooi bij TV de Kienehoef

Sport Sport

Sint-Oedenrode - TV de Kienehoef heeft het jaar afgesloten met een het altijd gezellige Kersttoernooi. Dit was alweer de 13e editie van het toernooi. Van 27 tot en met 29 december speelden 35 duo’s verdeeld over 10 poules tegen elkaar. Het toernooi staat bij de leden al jaren bekend om de gezellige sfeer, vandaar dat er ook veel werd gelachen op de tennisbanen.

Evengoed werd er fanatiek gespeeld. De wedstrijden duurden steeds een uur lang in tegenstelling tot het normale 2-sets formaat. Daarom was er amper tijd om even rust te pakken tussen de games door. Dit zorgde voor wedstrijden waar tot wel 26 games werden gespeeld in relatief korte tijd.

Na de wedstrijden werd er nog druk nagekletst in het paviljoen, waar diverse vrijwilligers zorgden voor lekkere hapjes bij de borrel. En de winnaars van de diverse poules gingen met een fles wijn naar huis. Al met al was het voor de deelnemers een leuke en sportieve manier om het jaar af te sluiten. “Dank aan de deelnemers, organisatie en alle vrijwilligers die dit toernooi weer mogelijk maakten”, aldus TV de Kienehoef.