Afbeelding

Strijdlustig KV Nijnsel wint

Sport Sport

Nijnsel - Op de koude zondagmiddag stond de bekende tegenstander Lottum 1 op het programma. Na verlies en het slechte spel van vorige week, was KV Nijnsel gebrand om te winnen. De thuisploeg straalde tijdens het inspelen in de nieuwe inspeelshirts en bedankt MBK Montage voor de sponsoring! 

Het fluitsignaal klonk, Nijnsel begon gelijk fel aan de wedstrijd. De ene na de andere kans werd gecreëerd. Het duurde lang voor de dames zichzelf beloonde. Ook de verdediging gaf weinig ruimte voor de Lottumse dames. Na tien minuten speeltijd was het Kelly van Kessel die de nul van het scorebord afkreeg. Hierdoor kwam er meer vertrouwen en begon de thuisploeg vaker te scoren. De uitploeg gaf zich nog niet gewonnen en maakte ook nog twee doelpunten. Ruststand 6-2. 

Alert blijven in de verdediging en kansen benutten in de aanval was de opdracht die werd meegegeven. De uitploeg kreeg weinig kansen en kwam niet meer tot scoren. KV Nijnsel breidde de voorsprong uit, waardoor er dubbele cijfers op het scorebord verschenen. De thuisploeg had zich meer mogen belonen, maar zette een mooie eindstand van 12-2 neer. 

Uitslagen:
Nijnsel 1 – SV Lottem 1 12- 2
Nijnsel 2 – Corridor 3 1 - 19
Nijnsel E1 -Avanti (S)/ Celeritas (S) E1 3 - 2

Programma za 3/10
Be Quick E3 – Nijnsel E1 09:30u
Nijnsel E2 – SCMH E1 09:30u

Zondag 4 oktober:
Fortuna’74 – Nijnsel 1 12:00u