‘Brabo’ maakt kans op carnavalshit van het jaar

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Onze Rooise muzikanten Anne Sijbers, John Schellekens en Judith Swinkels spelen in de succesvolle feestkapel Dùbent. Ze hebben met de hit ‘Brabo’ een echte carnavalshit op de markt gebracht.

Dùbent is een enthousiaste groep jongeren uit Veghel, Sint-Oedenrode, Olland en omstreken.
Muziek maken en mensen laten dansen zijn twee dingen die ze graag doen en uitstralen op het podium. Met carnaval in het vooruitzicht heeft Dùbent samen met Geen Stempel op 11 januari 2015 haar carnavalssingle ‘Brabo’ gepresenteerd. Inmiddels is de single al bijna 30.000 keer bekeken op YouTube. Ook bij de bekendere media zoals 3FM is de single populair. Gisteren is uit meer dan 180 inzendingen de single in de top 11 van de verkiezing voor carnavalshit van het jaar beland!

Op 11 februari worden 3 finalisten uitgenodigd om bij Giel Beelen in de Vara studio hun nummer live te komen spelen/zingen. Daaruit zal dan de carnavalshit van 2015 worden gekozen. Dùbent gaat natuurlijk voor de 1e prijs. Ook u kunt hieraan een bijdrage leveren door te stemmen op de single ‘Brabo’ via giel.vara.nl ( carnavalshit van het jaar)

Wilt u een optreden van Dùbent live bijwonen, dat kan! Tijdens de carnaval treden ze op in ons eigen Rooi. Maandagavond zijn ze te beluisteren in De Gouden Leeuw. Dinsdagavond treedt Dùbent samen met Geen Stempel op in Cafe d’n Toel. Met trots presenteert Dùbent met Geen Stempel dan ook de carnavalssingle Brabo! Bekijk hier de clip van “Brabo“, luister hem hier via iTunes en check hem hier via Spotify. Meer informatie is te vinden op http://www.dubent.nl.