Afbeelding

Vijf jaar Computerservice Rooi

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Wat maakt iemand een goede ondernemer. Ervaring? Dat is mooi meegenomen. Vakmanschap? Een pure vereiste. Sociaal sterk? Fijn omdat sterk ontwikkeld te hebben. Maarten van den Bosch voldoet aan deze 'eisen'. Mede daarom viert hij deze maand het vijfjarig bestaan van zijn bedrijf Computerservice Rooi.

"Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt", bijt Maarten het spits af. "Altijd werk ik met liefde en plezier." Al voor dat Maarten zelfstandig een bedrijf opstartte, werkte hij in de computerbranche. Onder andere als Hoofd Servicedienst van Paradigit. Toch had de (bekende) Rooienaar het verlangen om voor zichzelf aan de slag te gaan. Vanaf dag één is zijn hoofdkwartier het huis waar hij met zijn gezin woont.

"Met de naamsbekendheid ging het snel. Ik stond in één van de eerste MooiRooiKranten en heb veel aan mijn PR kunnen doen via de BtB. Daarnaast ken ik veel mensen, dus het nieuws ging als een lopend vuurtje rond. Meer en meer mensen wisten me te vinden als ze een probleem hadden met de computer. Veel van hen zijn nu al jaren klant van me", legt Maarten uit. Computerservice Rooi heeft een eigen technische dienst. Maarten maakt laptops en computers, maar geeft ook verkoopadvies. Reparaties zijn meestal dezelfde dag klaar en klanten krijgen een laptop of computer te leen. "Ik splits niemand iets in de maag. Ik vraag altijd heel gericht. Waar gaat de persoon de computer voor gebruiken? Voor hoeveel uur per week? Dat is belangrijk om een juist advies te kunnen geven." De prijzen bij Computerservice Rooi zijn zeer aantrekkelijk. Maarten koopt laptops en computers op via faillissementsverkoop. Maarten: "Ze zijn dan natuurlijk gebruikt, maar als ik ze nagekeken heb, weer helemaal pico bello in orde. Het zijn alleen maar A-producten, dus de kwaliteit is zeer goed."

Maarten heeft niet alleen klandizie in Sint-Oedenrode. Ook particulieren en bedrijven buiten Sint-Oedenrode weten hem te vinden. "Ik sta bekend om mijn sterke service. Flexibiliteit is daarin heel belangrijk. Ik sta er om bekend dat ik zo snel mogelijk voor mensen klaar sta en goed met ze meedenk." Computerservice Rooi maakt computers op locatie, maar mensen brengen 'het probleem' vaak ook bij Maarten thuis. In zijn professionele werkplaats gaat hij dan aan de slag. Dan zet hij al zijn kennis en kunde in om 'het probleem' weer op te lossen. Tegen een redelijke prijs uiteraard. In de maanden april en mei heeft Computerservice Rooi verschillende aantrekkelijke acties. Kijk maar eens in de advertentie op deze pagina.