Dertigste Kapellenavond op 31 januari

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - De Kapellenavond zal op 31 januari voor de 30e keer worden gehouden. In de aanloop naar carnaval is dit op muzikaal gebied de belangrijkste avond voor Papgat. Muziek leeft in Papgat en is elk jaar opnieuw het fundament voor het grote carnavalsfeest, dat weer op komst is.

De Kapellenavond zal gewoontegetrouw in de grote benedenzaal van De Beurs plaatshebben. De gelegenheidskapel 'Het Roois Zooitje', is een groep die is samengesteld uit muzikanten van diverse kapellen. Deze kapel zal de avond om 19:15 uur gaan openen. Hierna volgt de strijd om de Blèrcup. Er zal door 10 kapellen om de Cup en de eer worden gestreden. Een debutant deze avond is de Jeugdafdeling van de Ollandse Dorpskapel.

Ter afsluiting van deze muzikale avond zullen de aanwezigen worden getrakteerd op een groots optreden van Factor12. Deze 12-koppige groep muzikanten zal het Blèrcupfeest nog één keer op spectaculaire wijze afronden. Bezoekers van afgelopen jaar kunnen er over meepraten! Iedereen is welkom en de entree is, mede dankzij de sponsoring van Rooi 2000, gratis!