Afbeelding

Bart Kluijtmans en Florett D winnen springen klasse B op Indoor de Meierij

Roois nieuws
Dit weekend werd er volop gesprongen in Manege de Molenheide in Schijndel. Bart Kluitmans startte zijn paard Florett D in de klasse B.

Na twee foutloze omlopen en tachtig stijlpunten konden zij zich als eerste opstellen in de prijsuitreiking. Eline en Ashley Peters startte hun paarden ook in deze klasse. Eline behaalde met
haar paard Forever Alve 68,5 stijlpunten in de barrage en een negende plaats. Ashley behaalde met haar paard 66 stijlpunten in de barrage en een elfde plaats. In de klasse L startte Judith van den Nieuwenhuizen haar paard Larry. In de barrage reden ze een tijd van 37.73 seconde goed voor een vierde prijs.
Monique Gevers startte haar paard Edimero Fl ook in de klasse L. In de barrage viel
een balk. De uitslag was voor deze combinatie een tiende plaats. Suzan van Gastel startte in de klasse M haar paard Enjoy it. Na een foutloze eerste omloop behaalden zij in de barrage de achtste plaats.
In Sint Oedenrode was een dressuurwedstrijd. Leonie Jochems startte hier haar paard Ferovanck PP. In de eerste dressuurproef klasse L beloonde de jury de proef met 204 punten. In de tweede proef behaalden Leonie en Ferovanck PP met 195 punten ook goed voor een tweede prijs. Opvallend aan de uitslagen was dat de juryleden het binnenkomen allebei onafhankelijk van elkaar beloonde met een acht.