Afbeelding

Goed weekend voor Waterpolodames Argo

Roois nieuws
Nadat de verjaardag van coach Anja van Wanrooij op vrijdagavond goed gevierd werd door het hele team, mochten de dames op zaterdag naar Zoetermeer afreizen. Het duel tegen de nr. 5 WZC uit Zoetermeer stond op de agenda.

Argo is inmiddels gedegradeerd en dus stond er niet veel op het spel. Na de wedstrijd van vorig weekend tegen ZPB H&L Productions, waren de dames nu wel weer toe aan een sportief duel waarin ook Argo enige inbreng zou hebben. Het werd een leuke wedstrijd die extra glans kreeg door het feit dat er een verslaggever aanwezig was om het publiek te vermaken. De dames van Argo werden allemaal voorgesteld, waarbij de commentator concludeerde dat Argo het vooral zou moeten hebben van de ervaring. De wedstrijd verliep weinig verrassend. WZC was de betere ploeg, scoorde vooral door afstandsschoten en wat gelukkige treffers. Argo kon redelijk meekomen in het eerste deel van de wedstrijd, waarbij Josine Raaijmakers op dreef was met haar doelpunten vanaf de midvoor. Uiteindelijk wist zij er 4 in te gooien voor Argo. Met een einduitslag van 15-6 voor WZC wist Argo de vernieuwde doelstelling (betere uitslag dan de 1e wedstrijd) niet te behalen. Toch waren de dames van Argo tevreden. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg is het einde van de competitie in zicht. De dames van Argo zijn al voorzichtig bezig met het volgende seizoen en, met enige arrogantie en vooral ook een glimlach, het kampioenschap van volgend seizoen. Overige doelpunten van Argo werden gemaakt door Liesbeth van der Korst en Paula Smit.

D1 - OZC`57: 4-23,
WZC (SG) - Dames 1: 15-6,
E1 - Njord: 1-7,
E2 - Aegir: 7-8,
Heren 1 - De Schelde: 13-9,

Programma
Zaterdag
18:00 uur: DBD - E1, in Z.I.B. te Best.
18:20 uur: De Treffers - C1, in Kwekkelstijn te Rosmalen.
18:40 uur: Dames 1 - Arethusa, in Z.I.B. te Best.
19:05 uur: De Treffers - E2, in Kwekkelstijn te Rosmalen.
20:00 uur: SWNZ - D1, in De Molen Hey te Schijndel.
20:30 uur: De Vennen - Heren 1, in De Vennen te Dongen.
21:00 uur: Aquamigos - Heren 2, in Olympia te Waalwijk.


Zwemmen
Afgelopen zondag is er door 38 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen aan de 5e Competitie wedstrijd in het zwembad ‘De Wedert’ in Valkenswaard. Tijdens deze wedstrijd is er 4 keer een 1e plaats, 3 keer een 2e plaats en 5 keer een 3e plaats behaald. Daarnaast zijn er 57 persoonlijke records gezwommen. Verder heeft Jannus van Dinther een clubrecord gezwommen op de 200m rugslag in 2.30.10.

Programma
Komende zondag nemen de jonge zwemmers van de Wedstrijdgroep deel aan de 5e Minioren wedstrijd in zwembad De Beemd in Veghel, aanvang 14.00 uur.