Rhode

Rhode – Avesteyn, 0-0

Er vielen geen doelpunten te noteren bij de wedstrijd Rhode – Avesteyn en dat wat eigenlijk ook een terechte uitslag, want het aantal kansen was minimaal.
Voor Rhode was het wel een kans geweest om wat in te lopen op Margriet en Nooit Gedacht. Margriet speelde in de laatste minuut nog gelijk tegen Avanti en Nooit Gedacht ging bij Boekel Sport fors onderuit met 4-0.

Avesteyn ging zondag met de nodige inzet van start. In de eerste 20 minuten maakte ze het Rhode daardoor lastig. Rhode zocht de korte combinaties en dat is tegen een ploeg die voor elke bal knokt dan niet de juiste tactiek. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Rhode wel beter in haar spel. Er kwamen wat kansen uit voorzetten, maar die konden net niet goed verwerkt worden, zodat het niet echt gevaarlijk werd. Ook Avesteijn kreeg 2 kansen. Een bal ging net voorlangs en een kopbal werd uit goede positie naast gekopt.

In de tweede helft kwam het meeste gevaar bij Rhode uit afstandsschoten. De eerste poging was van Sander Driessen, vervolgens uit een corner een van Paul Smeets en in de 63e minuut nog een fraai schot van Joep v.d. Mortel. Avesteyn leek tevreden met een gelijkspel, maar loerde wel op de counter. Via uitvallen was het wel een paar keer gevaarlijk, maar gelukkig kon in beide gevallen de rooise verdedigers redding brengen. Uiteindelijk vielen er dus geen doelpunten, Avesteyn was daar tevreden mee, Rhode liet de kans liggen om de achterstand op de nummers 1 en 2 wat kleiner te maken.

Aanstaande zondag gaat Rhode op bezoek bij de nummer 2 Nooit Gedacht uit Geffen. Nooit Gedacht zal zich zeker willen revancheren voor de nederlaag tegen Boekel Sport en daarmee dan Rhode op afstand houden. Rhode moet winnen om bovenin mee te blijven doen. Voor meer nieuws zie www.rhode.nl