Fashion & Friends in zalencentrum De Beurs

Roois nieuws
Wilt u bijgepraat worden over de allernieuwste trends op het gebied van mode, gezondheid, afvallen en beauty? Wilt u wel eens zien hoe een tatoeage wordt gezet en wilt u verrast worden met lekker eten en drinken? Houd dan snel donderdagavond 24 oktober vrij in uw agenda, want dan vindt in zalencentrum De Beurs Fashion & Friends plaats. Een nieuw en uniek evenement in Sint-Oedenrode wat je zeker niet mag missen!

Er zijn al tientallen kaarten verkocht en daar komen er iedere dag bij. Niet voor niets natuurlijk, want het evenement beloofd bijzonder en spetterend te worden. Eigenaar van De Beurs, Edwin Gordijn, kwam op het idee. “Ik weet dat dit format in andere dorpen als Son en Breugel en Schijndel al wordt toegepast. Ik dacht ‘waarom niet in Sint-Oedenrode’? Het wordt echt genieten die avond.” Samen met Dolinda Opheij van Switch Fashion bracht hij het idee over op andere ondernemers. De meesten waren dolenthousiast en besloten snel om mee te doen. Ze wilden allemaal een plekje bij Fashion & Friends. Het gaat om de volgende ondernemers: Pour Vous, Switch, Bella Plaza, Tattoo 4 You, Partyservice De Leijer, Keizerskroon, DA drogist, La Vie, Thermae Son, Cambridge Weight Plan, Huiskens Optiek, Le Net, Paardenmelkerij Bekkers, Puur Basic interieurs, de Bever fruit en Welten Juweliers. Daar kunnen nog enkele bedrijven bijkomen.

In de Beurs zullen niet de standaard marktkraampjes worden opgesteld, maar krijgt iedere ondernemer een eigen hoekje waar het zich mag presenteren. Gezien de deelnemers krijgen de bezoekers werkelijk van alles voorgeschoteld. De mensen krijgen tips over mode, gezondheid, afvallen, sieraden, verzorgingsproducten, schoonheid en nog veel meer. Als u ter plekke interieuradvies wilt, kunt u een plattegrond meenemen en wordt er professioneel advies aan u gegeven. De mode krijgt een extra boost door de spetterende modeshow die La Vie, Switch en lingeriezaak Le Net gaan geven in de achterste zaal. Deze mag u zeker niet missen! Ongeveer tegelijkertijd vindt er een grootse loterij plaats met uiteraard grootse prijzen. Het mooie en aantrekkelijke is dat u bij deze avond aanwezig kunt zijn voor maar 15 euro. Voor dit luttele bedrag wordt u in de watten gelegd en krijgt u ook nog eens een goedgevulde goody-bag.

Fashion & Friends, Zalencentrum De Beurs, Donderdag 24 oktober van 19.30 tot 22.30 uur, kaarten: 15 euro, verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven.