Afbeelding

KBO Dagtocht op 3 oktober naar Antwerpen

Roois nieuws
Het is ons weer gelukt een mooie dagtocht in elkaar steken die verrassend is. We maken een mooie stadstour langs de hoogtepunten van de stad Antwerpen met een gids in onze bus. Aansluitend maken we nog een korte wandeling met de gids over de Grote Markt, waarbij de highlights belicht worden.

We vertrekken om 08.30 vanaf de markt en zijn s’ avonds rond 20.00 uur weer thuis. Onderweg stoppen we bij Restaurant Boswachter Liesbosch één van de mooiste locaties van Breda met een rijke geschiedenis. Restaurant Boswachter Liesbosch is prachtig gelegen in een eeuwenoud woud van 200 ha. Hier genieten we van koffie met appelgebak en een riant uitzicht op tuin, natuur en herfstkleuren.

En dan het hoogtepunt van de dag een aangename verrassing. De Zoo van Antwerpen. We beginnen hier met de lunch. Deze dierentuin uit 1843 ligt midden in de stad naast het (houten) Centraal station, zodat stadsmensen en buitenlui gemakkelijk toegang hadden. In de Zoo zijn ook allerlei demonstraties zoals het voeren van de dieren. De Zoo heeft 350 dieren en bestrijkt 11 hectaren. Om 16.30 verzamelen weer bij de ingang om in de bus te stappen. Hierna rijden we naar het voor ons bekende restaurant Kruidenlucht in Casteren, waar we tot slot genieten van een 3 gangen diner.
Hebt u zin om mee te gaan, maak dan € 61,00 voor 20 september over op rekeningnummer 1382.18.145 t.n.v. de Penningmeester KBO St Oedenrode onder vermelding van uw naam en adres en lidnummer. Let op: Volgorde van overmaken is volgorde van inschrijven.

Ook leden uit de kerkdorpen en van andere KBO’s zijn bij deze uitgenodigd. Wilt u deze dagtocht aan iemand cadeau geven die anoniem moet blijven, vermeld dan in plaats van uw naam: Meneer of mevrouw Cadeaubon en uw adres. Wilt u deze folder bewaren in verband met de tijden en de datum van overmaken!! Voor inlichtingen kunt u terecht bij: Jan Vogels 474065; Ton van den Hurk 474516; Corrie van der Heijden 473550.