Afbeelding

VV Nijnsel bedankt P. Voss voor 30 jaar sponsorschap

Roois nieuws
Als een sponsor na dertig jaar een stapje terug doet, dan heeft elke vereniging daar begrip voor. Zo ook voetbalvereniging Nijnsel. Afgelopen jaar gaf Baderie P. Voss bij het bestuur van de Nijnselse voetbalvereniging aan dat zij vanaf dit seizoen de sponsoractiviteiten een tandje terugschakelen. Zo had het bestuur tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor.

Als dank voor het trouwe hoofdsponsorschap wilde VV Nijnsel iets terugdoen. Daarom werden vader Piet en zoon Peter Voss afgelopen zondag uitgenodigd. Bij het clubhuis mochten zij een plaquette onthullen met daarop een tekst die vertelt dat de club Piet en Peter dankt voor het dertigjarige hoofdsponsorschap.

Dat de liefde nog steeds wederzijds is bleek na de onthulling van de steen. Toen tekenden Peter Voss en Arent van Dijk, de voorzitter van VV Nijnsel, de sponsorovereenkomst voor het dameselftal. Nadat het eerste elftal van Nijnsel dertig jaar met een shirt van P. Voss rond liep, spelen in de dames elk geval de komende drie jaar in een shirt met daarop de opdruk van Baderie P. Voss.