Mantelzorger ontmoet mantelzorger

Roois nieuws Volksgezondheid / Sint-Oedenrode
Op dinsdag 15 november a.s. vindt er weer een ontmoetingsmiddag plaats voor alle mantelzorgers in Sint-Oedenrode. Zij krijgen tussen 14.00 en 15:30 uur een programma aangeboden, georganiseerd door De Mantelzorgwinkel en Welzijnsorganisatie Salus.

De eerste bijeenkomst werd eind vorig jaar georganiseerd naar aanleiding van een inventarisatie tijdens bijeenkomsten voor mantelzorgers. Het bleek dat mantelzorgers elkaar graag willen ontmoeten. Ze hebben behoefte aan ontspanning, uitwisseling van ervaringen en overdracht van informatie.

De ontmoeting
De Rooise mantelzorgers zijn om 14.00 uur welkom in de hal van Odendael (Odendael 1). Deze middag staat in het teken van ontspanning. Na een kopje koffie of thee zal de ervaren yogadocente Liesbeth Hanff een workshop aanbieden. De middag duurt tot ongeveer 15:30 uur. Deelname is gratis. Uw aanmelding zien we graag tegemoet. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wilt u verzekerd zijn van deelname is het zaak u zo snel mogelijk op te geven. Voor vragen en aanmelding kunt u op werkdagen contact opnemen met:
De Mantelzorgwinkel 0413 - 334 780 / info@demantelzorgwinkel.nl  

Meer informatie voor de journalist Jos Hermens, consulent De Mantelzorgwinkel: 0413 334 780 / 06 20677872 j.hermens@demantelzorgwinkel.nl