Afbeelding

B&B ’t Tussehuiske uit Nijnsel ontvangt vier Tulpen

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Bed & Breakfast ’t Tussehuiske van Jan en Gerrie van Berkel aan het Bakkerpad in Nijnsel bestaat pas een jaar, maar nu al hebben ze vier Tulpen gekregen. De op één na hoogste onderscheiding die wordt uitgegeven door Bed & Breakfast Nederland. Vanmorgen kreeg het echtpaar de onderscheiding uitgereikt door een ‘Mystery Guest’ die natuurlijk niet met naam en foto in de krant wilde.

Tot grote verrassing van Jan en Gerrie was ook wethouder Van den Berk aanwezig. Zonder dat zij het wisten schoof de bestuurder aan tijdens het ontbijt van de Mystery Guests. Zo ervoer ze de kwaliteit van het huisje en het ontbijt. Gerrie en Jan hadden niets in de smiezen, maar waren uiterst verrast door het bijzondere bezoek en de hoge onderscheiding. Ze zijn nu immers de tweede B&B in Rooi met vier Tulpen. Er is nu maar één B&B in hetzelfde dorp dat hoger scoort. Nu gaat familie van Berkel op naar vijf Tulpen, maar dat zal niet lang duren. Volgens de regels scheelt het nog maar een douchematje en enkele badjassen.
Verder heeft de ‘jury’ op alles gelet. Omgeving, comfort, hygiëne enz. Op al deze gebieden scoorde ’t Tussehuiske een ruime voldoende.