De vrijwilligers van de Zevensprong zijn in het nieuw gestoken!
De vrijwilligers van de Zevensprong zijn in het nieuw gestoken!

Zevensprong in het nieuw dankzij Rooyse Autobedrijven

Ingezonden

Sint-Oedenrode - Op maandag 22 juni vond de vergadering voor alle vrijwilligers van de Zevensprong plaats. Over vier weken begint de Zevensprong 2015. Hoog tijd om alle vrijwilligers op de hoogte te brengen van het programma van dit jaar, en ze in het nieuw te steken.

Tijdens de vrijwilligersvergadering kregen zo'n 55 vrijwilligers een T-shirt, gesponsord door de Rooyse Autobedrijven. Gert Wehkamp en Herman Kraaijvanger overhandigden de T-shirts namens de Rooyse Autobedrijven aan de vrijwilligers. Deze vrijwilligers zullen dit jaar een groepje begeleiden tijdens de Zevensprong en ze doen dat in een zandkleurig T-shirt. Daarop prijkt naast het logo van de Rooyse Autobedrijven en de Zevensprong ook de thematekening van dit jaar.

Al sinds een aantal jaren worden de T-shirts verzorgd door de Rooyse autobedrijven. Voorzitter Martin van Hastenberg: "Fantastisch dat de Rooyse autobedrijven al vele jaren op rij onze T-shirts willen sponsoren!" Op 21 juli is het dan zo ver en zullen zo'n 250 kinderen hun zomervakantie feestelijk beginnen met de 29ste editie van de Zevensprong. De kerngroep heeft het programma helemaal rond en met het thema "Met de Zevensprong op safari" belooft het weer een beestachtig leuke week te worden.