Bij de scouting wordt veel ondernomen.
Bij de scouting wordt veel ondernomen.

Zin in een uitdaging?

Algemeen

Sint-Oedenrode - In het nieuwe seizoen (start na de zomervakantie) gaat er eenmalig een groep van een 9-tal scouts een jaar vervroegd over naar de explo's. Normaal gesproken loopt deze speltak van 15 t/m 17 jaar, de scouts die nu overgaan zijn allemaal minimaal 13 jaar.

Wat zijn 'explorers'?
Explorers, kortweg explo's, zijn meiden en jongens die wel van een uitdaging houden. Explo's verzinnen en maken zelf hun programma's, van aardappelschieten, abseilen, een giga toren bouwen tot je-kunt-het-zo-gek-bijna-niet-bedenken. Ook houden explo's acties om geld te verdienen voor hun zomerkamp én bepalen zij waar dat zomerkamp zal zijn. Of dat nu bijvoorbeeld fietsen in Nederland is, met een busje door Denemarken of met de trein naar Polen…het is aan jou en je mede-explo's! Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal energieke, coole en zeer ervaren explobegeleiders zodat jullie alle uitdagingen veilig beleven.

Ben jij geboren in 1999, 2000 of 2001 en heeft het je altijd al leuk geleken om bij Scouting te gaan en kwam het er gewoon niet van? Dan heb je nu de kans in deze totaal nieuwe groep explo's! Kom naar onze speciale nieuwe-explo-avond aanstaande vrijdag 19 juni van 20.00 – 22.00 uur in het scoutinggebouw aan 't Achterpad (Eerschot). Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zelfs in het nieuwe seizoen mag je nog 3 keer gratis komen voordat je beslist of je lid wil worden. We horen het heel graag als je geïnteresseerd bent zodat we weten hoeveel uitdagingzoekers er komen. Je mag je reactie sturen naar info@scoutingrooi.nl. Het zou fijn zijn als je dat voor a.s. donderdag 18 juni wil doen.