Afbeelding

Festivals op komst, De Bron podcast speelt er op in

Human Interest

Sint-Oedenrode – De festivalperiode staat weer voor de deur. Bij duizenden mensen branden de entreetickets al in de mailbox. Ze staan te popelen om te gaan. Bijvoorbeeld naar Paaspop, hier in de buurt één van de eerste festivals. Flôr Brohm is daar ook bij betrokken, maar dan als ‘beautifier’ vanuit haar eigen bedrijf Roxxi. De Rooise is iedere dag bezig met festivals en evenementen en daar komt ze in De Bron podcast over vertellen.

Op 17 maart is de eerstvolgende opname, dit keer bij de Helden van Kien. Presentatoren Geert en Jeroen hopen vanaf het terras, maar ook binnen is genoeg ruimte. Iedereen die wil komen luisteren is van harte welkom. De opname start vanaf 16.30 uur. De andere gast wordt ook één dezer dagen bekendgemaakt.

Flôr Brohm
“Ik woon in Eindhoven met mijn dochtertje van 3,5. Ik ben getogen in Rooi en werk met heel veel passie aan ons bedrijf dat stages en decoratie ontwerpt voor alle soorten festivals en evenementen. Dit doen wij voor Paaspop, Extrema, 7th Sunday, Pinkpop Intents, Wish en nog veel meer evenementen. We call ourselves “Beautifiers” Dit doe ik samen met mijn compagnon Iris Vereijken, een team van vaste krachten en een grote poule aan freelancers. Naast het design zorgen wij ook voor de realisatie. Wij zijn dus niet alleen achter ons bureau te vinden maar ook op de festival velden heerlijk in het zonnetje of tot onze knieën in de modder.