Gert van der Kaaij.
Gert van der Kaaij. Foto: the.shooting.gallery - Alexander Suer

Gert van der Kaaij, derde generatie kunstschilder én creatief ondernemer in De Bron podcast

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – De redactie van De Bron heeft wederom twee interessante gasten vastgelegd voor de volgende opname van De Bron podcast. Gert van der Kaaij is één van hen. Hij is de derde generatie kunstschilder binnen de bekende Rooise familie Van der Kaaij, maar ook van andere markten thuis.

Gert is Creatief Directeur oftewel conceptontwikkelaar met een specialisatie op advertising en creatieve marketing. Deze functie bekleed hij binnen zijn bedrijf Mad Avenue. “Ik hou me daarin voornamelijk bezig met het ontwikkelen en doorvertalen van een creatief concept. Enerzijds door het imago van het merk te visualiseren en anderzijds door de doelgroep zo optimaal mogelijk aan te spreken. Maar daarnaast ben ik in mijn spaarzame tijd ook nog partner en vader van twee kinderen.” De andere gast voor deze opname stellen we morgen aan je voor.

De eerstvolgende opname is op vrijdag 8 juli om 16.30 uur, midden op de Rooise kiosk! Kom gezellig kijken of luisteren! Hieronder een link naar eerdere uitzendingen.