Nicole Bekkers
Nicole Bekkers

Nicole Bekkers ook te gast bij De Bron podcast

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Eerder deze week maakte de redactie van MooiRooi en De Bron podcast bekend dat Norberth Korsmit te gast is bij de opname van vrijdag 29 april. Bij hem schuift ook Nicole Bekkers aan. De Ollandse is eveneens werkzaam in de marketingwereld.

Nicole is bij de KNVB verantwoordelijk voor nieuwe sponsors en internationale activiteiten. Een interessante baan, maar vast en zeker mooie verhalen achter schuil gaan. Vrijdagmiddag vanaf 16.30 uur vindt de opname plaats in café Oud Rooij aan de Markt in Sint-Oedenrode. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren.

Een leuk extraatje!
Co-presentator Geert van der Heijden lanceert met zijn creatieve online marketingbureau VINDKRACHT13 zijn eigen muzieksingle ‘Wij zoeken nog mensen’. Dat vindt direct na de podcast plaats bij café Oud Rooy. Het nummer wordt gezongen door Marcel Remco, die bekend is van Festiland en vorige week nog op Paaspop stond (als bezoeker). Hij is tevens te gast in de podcast. De eerste 100 bezoekers krijgen een heerlijk biertje!