Jan Dulles.
Jan Dulles.

Jan Dulles op Pop & Colour Festival

Cultuur

Sint-Oedenrode - Voor de slotact van de festivalzondag op 16 juni heeft Pop&Colour Festival één van de beste zangers van Nederland weten te strikken. Niemand minder dan Jan Dulles zal het festival met een fantastisch optreden afsluiten. Hij wordt begeleid door een band vol topmuzikanten, onder leiding van Aron Raams. Vorig jaar stonden zij ook op het Pop&Colour Festivalpodium, toen met zangeres Jenny Lena.

De Volendamse Jan Dulles is zanger van de band ‘de 3J’s’. Ook nam hij deel aan TV- programma’s, zoals ‘De beste zangers’, ‘The Passion ‘ en het populaire ‘The masked singers’, dat hij in 2020 won.

Met zijn prachtige stem, met het kenmerkende rauwe randje, zal Jan Dulles naast eigen nummers brengen, ook samen met leerlingen van Pop&Co bandcoaching optreden. Een unieke samenwerking op een uniek podium. Dat belooft dus een bijzonder spektakel te worden, waar iedere muziekliefhebber zeker bij wil zijn!

De festivalzondag biedt vanaf 12.00 uur een vrolijke, kleurrijke mix van muziek, dans, kunst en creativiteit en veel jong talent in de schijnwerpers. Op het hoofdpodium schitteren de bands van Pop&Co bandcoaching, de kweekvijver voor bands van Phoenix Cultuur. Rondom het festivalveld is de creatieve markt dé plek om leuke aankopen en creatieve (kinder)activiteiten te doen. Op het Heldenpodium aan het terras bij De Helden van Kien zijn optredens van lokale (jeugd)verenigingen en groepen. Om 15.00 uur zal hier de wedstrijd Nederland – Polen op groot scherm te zien zijn.

Pop&Colour Festival is een gratis toegankelijk, cultureel festival voor iedereen en wordt georganiseerd door Pop&Co bandcoaching, Phoenix Cultuur, Stichting Streekpark Kienehoef en De Helden van Kien, met ondersteuning van gemeente Meierijstad.

Meer info over het hele programma op zaterdag 15 en zondag 16 juni:
www.popencolour.nl / facebook.com/popencolourfestival /insta:#popencolour