Tijdens Pop & Colour gebeurt van alles!
Tijdens Pop & Colour gebeurt van alles! Foto: Jos van Nunen 2023

Pop & Colour Festival 2024 in de maak

Cultuur

Sint-Oedenrode - Op zondag 16 juni 2024 zal het Pop & Colour Festival voor de achtste keer worden gehouden in Streekpark Kienehoef. Dit vrolijke, culturele festival voor alle leeftijden is intussen niet meer weg te denken van de evenementenkalender. Hoewel er ieder jaar wel iets aan toegevoegd wordt, blijven de hoofdingrediënten behouden: veel live muziek, kunst en creativiteit en lekker eten en drinken.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan Pop & Colour Festival? Dat kan! Iedereen die zijn muzikale, creatieve of kunstzinnige talent wil laten zien is welkom om zich aan te melden. Pop & Colour is het festival waarbij vooral jong talent een écht podium krijgt. Op het hoofdpodium spelen de bands van Pop & Co bandcoaching. Het Heldenpodium aan het water biedt ruimte aan andere optredens met muziek, dans of theater van jeugdverenigingen, kleine groepen en solisten. Creatieve talenten kunnen meedoen aan de creatieve festivalmarkt, met workshops, kinderactiviteiten en kramen waar eigen gemaakte creaties te zien en te koop zijn.

Afgelopen jaar ontstond door de samenwerking met Roois Cultureel Erfgoed, Roois Kultuur Contact en Muziek Vereniging Meierijstad het weekend ‘Rooi Verbeeldt’. Door het hele Rooise centrum waren verrassende optredens en activiteiten. Het Pop & Colour festivalterrein werd daarbij ook op zaterdagavond optimaal benut, door de fantastische jubileumshow van Muziek Vereniging Meierijstad. Dit smaakte naar meer, daarom wordt voor komend jaar de samenwerking met enthousiaste verenigingen en partijen opgezocht. Wil je hier aan bijdragen? Meld je dan aan!

Informatie over deelname aan het Heldenpodium of de creatieve festivalmarkt vind je binnenkort op www.popencolour.nl of mail direct naar festival@streekparkkienehoef.nl Blijf op de hoogte via facebook.com/popencolour en insta #popencolour