Weer zo'n hilarisch moment.
Weer zo'n hilarisch moment. Foto: Ellis Rijkers

Klavertje Vier betovert publiek met hilarisch toneelstuk

Cultuur

Nijnsel - In de afgelopen twee weken heeft toneelgroep Klavertje Vier meer dan 1000 bezoekers weten te bekoren met hun bruisende toneelstuk “De Erfenis van Tante Bella”, opgevoerd in De Beckart in Nijnsel. De lokale gemeenschap werd getrakteerd op een onvergetelijke theaterervaring, compleet met professioneel licht en geluid, en een decor dat de zaal transformeerde tot een waar theater.

Met verve en humor vertolkten de acteurs en actrices hun typetjes, zoals het hoort in een klucht.
Het podium bruiste met een constant komen en gaan van kleurrijke personages die in en uit liepen in de beautysalon van de intussen overleden Tante Bella. De interactie met het publiek en het overvloedige non-verbale spel zorgden ervoor dat de bezoekers voortdurend op het puntje van hun stoel zaten waardoor er geen moment van verveling ontstond.

Menig bezoeker had meer dan één zakdoekje nodig om de tranen van het lachen weg te vegen. Het was een ware triomf voor Klavertje Vier en een bewijs van de kracht van gemeenschapskunst. Met “De Erfenis van Tante Bella” bewijst toneelgroep Klavertje Vier wederom haar vermogen om het publiek te betoveren en te vermaken. Hun succes versterkt niet alleen de lokale kunstscene, maar ook de banden binnen de gemeenschap.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding