Deze mensen gaan het maken.
Deze mensen gaan het maken. Foto: ERRY

Schaterlachen bij voorstellingen Klavertje Vier: “De Erfenis van tante Bella”

Cultuur

Nijnsel - Het is bijna zover. Over amper zes weken is de première op vrijdag 8 maart van ons nieuwe toneelstuk: “De Erfenis van tante Bella”. Zowel voor als achter de schermen zijn alle betrokkenen al maanden bezig om u een avond vol plezier, humor en hilariteit voor te kunnen schotelen.

De decorploeg is bezig met het bouwen van een prachtig decor. De dames van de grime hebben al een grime plan klaar voor de spelers. De kleding commissie heeft de juiste outfit uitgezocht voor de acteurs. De posters voor deze voorstelling zijn klaar. Binnenkort kunt u ze zo ongeveer overal in Rooi zien hangen. De spelers zijn, onder leiding van hun regisseur Bas de Bont, nog meer in de huid aan het kruipen van hun personage. Kortom, het bruist van de energie voor en achter de schermen bij Klavertje Vier. En dit allemaal om u een hele leuke avond te bezorgen.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Kaartjes voor de voorstellingen op 8, 9, 13, 15 en 16 maart zijn eenvoudig online bestellen via onze site www.klavertjeviernijnsel.nl. Daar vindt u ook verder informatie over ons. De voorstellingen worden gespeeld in Zalencentrum de Beckart in Nijnsel.
De voorstellingen starten om 20 uur.

Als u graag op de hoogte wilt worden gehouden over het laatste nieuws, wat er voor en achter de schermen gebeurt bij Klavertje Vier en alvast voorpret wilt hebben dan is onze nieuwsbrief echt iets voor u. Wilt u deze ontvangen stuur dan een mailtje naar info@klavertjeviernijnsel.nl en wij zorgen dat u deze nieuwsbrief in uw mail krijgt.