De Narretuuters in een mooie lijst.
De Narretuuters in een mooie lijst.

Blaaskapel NarreTuuters presenteert zich

Cultuur

Sint-Oedenrode - Sinds 1 juni 2022 bestaat de ‘nieuwe’ blaaskapel NarreTuuters. Om dit heuglijke nieuws te vieren zal de kapel zich op zaterdag 17 september presenteren aan de inwoners van Sint-Oedenrode. Zij doen dit door deze dag een kapellenfestival te organiseren bij Zalencentrum de Beurs. De feestelijke middag begint om 13.30 uur en duurt tot 20.00 uur.

Door het samengaan van kapellen de Neultuuters en de Narrekapel is in 2022 blaaskapel NarreTuuters ontstaan. Hoewel de kapel officieel dus pas sinds 2022 bestaat zijn de muzikanten geen onbekenden in Sint-Oedenrode. Kapel de Neultuuters was actief sinds 1988 en de Narrekapel sinds 1962. Door de krachten te bundelen is een goede basis gelegd om de komende jaren onbezorgd door te kunnen gaan met de grootste passie: met plezier muziek maken.|

Receptie en kapellenfestival
Na maanden van voorbereiden is zaterdag 17 september dé dag dat kapel NarreTuuters zich mag presenteren aan het publiek. Met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, compleet nieuwe kledij en een vernieuwd repertoire zijn zij klaar voor het komende carnavalsseizoen en dit willen zij graag met vrienden, familie en bevriende verenigingen en kapellen vieren.

Om deze dag feestelijk in te kunnen kleden, bezoekende kapellen één drankje aan te kunnen bieden en henzelf van een klein startkapitaal te voorzien is de kapel op zoek naar sponsoren die hen op weg willen helpen met sponsoring van een geldbedrag (klein of groot) of sponsoring van goederen/diensten welke zij kunnen aanbieden tijdens de presentatie.