Wie o wie zijn deze personen?!
Wie o wie zijn deze personen?!

Jeugdraad 2018 presenteert zich

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 11 november is iedereen om 19.00 uur welkom in zalencentrum De Beurs. De jeugdraad van 2017 gaat dan afscheid nemen en de jeugdraad van 2018 zal zich presenteren.

Hierbij is natuurlijk de grote vraag: wie is de jeugdprins van 2018 of is er dit jaar misschien een jeugdprinses? Zet de trend van afgelopen jaren door? Zouden er überhaupt weer meisjes in de jeugdraad zitten? Prins Ot, adjudant Julian, nar Mika en hun raad van elf starten de avond. Zij hebben het fantastisch gedaan afgelopen carnaval. Hierna zal iedereen weten wie de Rooise heerser van jeugdcarnaval 2018 zal zijn. Altijd weer een spannend moment!
Zorg dat je erbij bent! Misschien zijn er vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurkinderen of klasgenoten bij en kan je samen lol maken. Alle jeugdige inwoners van Sint-Oedenrode, Boskant, Nijnsel en Olland wil de organisatie daarom graag uitnodigen. Samen met de gasten en de nieuwe jeugdraad wordt op zaterdag 11 november het carnavalsseizoen geopend. Het feesten kan beginnen! Neem ook je ouders gezellig mee, want na de onthulling van de jeugdraad zal de prins van Papgat zich bekendmaken. Het belooft een spannende avond te worden. Stichting Jeugdcarnaval hoopt jullie allemaal te ontmoeten op zaterdag 11 november in zalencentrum de Beurs. De Beurs is vanaf 18.30 uur open en vanaf 19.00 uur zal het programma gestart worden.

Jeugdcarnaval doet mee aan Rabobank Clubkas campagne
Om te kunnen feesten en alle activiteiten door te kunnen laten gaan is er veel hulp en geld nodig. Bij deze wil Stichting Jeugdcarnaval jullie aandacht vragen voor de Rabobank Clubkas campagne. Alle leden van de Rabobank mogen stemmen uitbrengen. Denk hierbij ook aan Stichting Jeugdcarnaval, hoe meer stemmen ze verzamelen hoe groter het sponsorbedrag van de Rabobank zal zijn. "Wij zijn alle stemmers zeer dankbaar. Verder zijn we altijd op zoek naar mensen die ons kunnen ondersteunen in financiële vorm of als vrijwilliger. Heb jij een warm hart voor Stichting Jeugdcarnaval en ben je bereid om iets voor ons te betekenen dan horen wij dat graag via secretaris@jeugd-carnaval.nl", roept het bestuur op.