Ook aan het Everse was een post.
Ook aan het Everse was een post.

Kapellenfietstocht ook volgend jaar op de agenda

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - De door de Kiwanis georganiseerde kapellenfietstocht van afgelopen zondag - die tien kapellen in Sint-Oedenrode aandeed - was zeker een succes te noemen, zo laat de organisatie weten. 

Een kleine honderd deelnemers fietsten mee met deze tocht van ± 30 km. Veel deelnemers van Meierijstad tot Hilvarenbeek bezochten Sint-Oedenrode en zijn mooie omgeving.
Volgens de voorzitter van de Kiwanis, Mario Lamers, willen ze van deze kapellenfietstocht een jaarlijks terugkerend evenement maken. “Er zijn nog meer mooie kapellen rondom Rooi en zoveel mooie fietsroutes dat we hier nog jaren mee vooruit kunnen. Daarnaast willen de Kiwanis tijdens de kapellenfietstocht meer entertainment, informatie en gezelligheid toevoegen in de tochten van de komende jaren”, laat Lamers weten. Waarschijnlijk zullen de komende tochten gehouden worden in de meimaand.
“Alle deelnemers bedankt voor de gezelligheid en de financiële bijdrage. Deze wordt door de Kiwanis ingezet om kinderen in Sint-Oedenrode en Meierijstad te ondersteunen”, zo laat de Rooise Kiwanis weten.