Deze talenten gaan zich laten zien.
Deze talenten gaan zich laten zien. Foto:

Toptalent presenteert zich

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Het Podium OpMaat-concert op zondag 10 april is helemaal gevuld met jeugdig toptalent. Er zal niet alleen geweldige muziek ten gehore worden gebracht, maar ook zullen drie leerlingen van de CHV academy talentklas dans zich presenteren.

Een muzikale familie die zich al vaker te zien was bij de Podium OpMaatconcerten is de familie Polman. De broers Tycho en Ole en hun zus Chloë zullen laten horen dat ze niet voor niets in de talentenklas van Phoenix Cultuur zitten. Waar Chloë de strijkstok met gevoel over de snaren van haar cello laat gaan, speelt Ole met verve saxofoon. Tycho is de trompettist. Vaste kijkers van Podium Witteman zullen hem herkennen, omdat hij al een paar keer in dat tv-programma heeft mogen spelen. Uit de talentenklas van Phoenix zullen verder Tim Filippini (trompet), Noah Sandman (saxofoon) en Karsten Goyaarts (slagwerk) te horen zijn.

Twee pianoleerlingen van Nicole Krijnen (CKE) zullen het publiek ook mooie stukken presenteren. De 9-jarige Thomas Krause gaat een Rondo van Kuhlau spelen. De 15-jarige Geonu Ko zal een stuk van Brahms brengen. Leerlingen van pianodocent Ruud Bouman zijn vaker te zien bij het Podium OpMaatconcert. Deze keer neemt hij Haonan Quin mee die het stuk Un Sospiro van Liszt zal spelen. Maud Knaapen, Lieke Rombouts en Nicole Nuijen zullen als afgevaardigden van de talentendansklas van de CHV academy een solodans brengen die ze zelfbedacht hebben.

Het Ta-Lenteconcert is op zondag 10 april in Mariëndael. De aanvang is 11.30 uur. Reserveren gaat eenvoudig via de site rooiskultuurkontakt.nl. De kaartjes kosten € 7,50 en tot 18 jaar € 3,-. De kaartjes kunnen aan de kassa alleen met pinbetaling worden voldaan.