Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 8d00e2
Foto: Jos van Nunen
Kunst en Cultuur

Rooi Vol Koren breidt uit

  Cultuur

Sint-Oedenrode – Het is 2020 en dat betekent dat ook het grote evenement Rooi Vol Koren weer plaats gaat vinden. Dit jaar niet alleen op zondag, maar ook op zaterdag. Daarmee breidt het zangevenement uit met een extra dag.

Organisator Harry Passier: "Het grote podium staat er toch en daarom willen we dat benutten. Op zaterdag gaan we een groot karaokeconcert houden. Muzikanten beklimmen het podium om een act te brengen en het publiek mag meezingen. Op een groot scherm zullen de songteksten voorbij komen." Hij is enthousiast over het idee en zoals altijd steekt hij dat niet onder stoelen of banken.

Al anderhalf jaar is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen van het evenement dat gegarandeerd duizenden bezoekers trekt. Meer dan honderd vrijwilligers zullen op 10 en 11 oktober klaar staan om te helpen. Daarnaast hebben vele tientallen koren zich al aangemeld. Koren uit binnen- en buitenland. De organisatie verwelkomt graag nog extra koren uit Meierijstad. Bent u lid van een koor dat graag aan Rooi Vol Koren meedoet? Stuur dan een mail naar info@rooivolkoren.nl

Meer informatie: www.rooivolkoren.nl 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!