Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 9f520e
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Jeugdreceptie zondag 26 januari, kom jij ook?

Sint-Oedenrode - Op zondag 26 januari is het eindelijk zover. Prins Teun, Prinses Kira, nar Aniek en de Raad van Elf houden hun receptie in de Beurs van Sint-Oedenrode.

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

12.00 uur in de Beurs
Deze dag is helemaal gewijd aan de Jeugdraad van Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode.
Er zijn al vele aanmeldingen van carnavalsclubs die de jeugdraad komen feliciteren maar iedereen is welkom om naar de Beurs te komen. Dus ken jij iemand die in de jeugdraad zit en wil jij hem of haar komen feliciteren? Kom dan gezellig even binnen. De zaal is open vanaf 12.00 uur.

Het is niet alleen een rij van mensen die komen feliciteren maar er worden op deze middag leuke optredens, dans en muziek verzorgd door Rooise clubs en jeugdraden van andere plaatsen in Meierijstad. Na alle felicitaties wordt de middag afgesloten met een leuk feestje. Graag allemaal tot zondag 26 januari in de Beurs Sint-Oedenrode vanaf 12.00 uur.

Vrijwilligers gevraagd
Graag vragen wij als stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode de aandacht voor het vrijwilligers. Zoals jullie weten staat er elk jaar een grote feesttent op de markt van Sint-Oedenrode waar honderden kinderen een geweldig veilig carnavalsfeest kunnen vieren. Stichting Jeugdcarnaval bestaat geheel uit vrijwilligers en ook draaien wij de tent met vele vrijwilligers. We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen in de tent. Vooral in de avonduren hebben we nog een aantal mensen nodig om het feest voor de jeugd veilig te kunnen laten verlopen. Wil je ons ook een avond komen helpen of ken je misschien mensen die dit graag zouden willen doen? Meld je dan aan via info@jeugd-carnaval.nl. Wij verwelkomen jullie graag.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!