Afbeelding

Zeven Rooise kinderen spelen mee in Peter Pan

Cultuur

Sint-Oedenrode - Kleintje BMT uit Schijndel voert binnenkort de musical Peter Pan op. Onder hen zitten zeven Rooise jonge acteurs. Zij hebben in het najaar van 2015 auditie gedaan voor een rol in de musical. Na maandenlang gerepeteerd te hebben worden de voorstellingen gegeven in Sociaal cultureel centrum De Enck in Oirschot, komend weekeind op 18 en 19 juni.

Het verhaal gaat over een jongen die kan vliegen, nooit ouder wordt dan twaalf en een schaduw heeft die een eigen leven leidt: Peter Pan. Peter leeft in Neverland, een land waar niemand volwassen wordt en waar iedereen verhalen mag blijven vertellen, hoe oud je ook bent.
Wie één van de voorstellingen van het Kleintje BMT in Oirschot mee gaat maken, wordt door 55 jonge acteurs door middel van zang, muziek, dans en acteertalent meegenomen naar een sprookjeswereld om de pittige tijden van nu voor even te vergeten. Peter Pan is een musical voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Op de foto boven van links naar rechts staan: Veerle van Capelleveen, Stijn van Oirschot, Dirk van de Biggelaar, June Jansen onderste rij van links naar rechts: Anne van Hoof, Naomi Berkepas en Sophie van Hoof.